top of page
Търсене

Ревю на декоративна оградна мрежа "Жив плет"

Плетена телена мрежа, която е облечена в декоративнa PVC трева / бор при произдоството. - Декоративна оградна мрежа "жив плет"


Поцинкованата оградна мрежа е с дебелина на телта 1.6мм, двойна оплетка.
Характеристики на продукта: Декоративната оградна мрежа представлява двойно усукана поцинкована тел с дебелина 1.6мм с UV защитени PVC влакна.

Размер на окото: 5х5см

Прозрачност: 5%

Стандартно мрежата се продава на топове с дължина от 10 метра, но понеже тя е изработена на принципа на стандартната мрежа, тя може да се разделя и съединява на различни дължини. Отвива се вертикална тел, издърпва се и мрежата се разделя, без да личи. Съответно за съединяването се наплита вертикална тел.


Приложение #1: Ограждение с декоративна мрежа.


Най-масово клиентите използват декоративната оградна мрежа за ограждение на имот. Първо защото е красиво, второ и най-вече за да "скрият" чуждите погледни към техният имот.

Мрежата е с прозрачност от само 5%
Мрежата има висока UV защита за да не се притеснявате от влиянието на атмосферните условия.

Приложение #2: Интериорна декорация от жив плет


Интересен и красив вариант за интериора декорация е чрез декоративната оградна мрежа. Може да облечете колони, стени и тавани. Жив плет на тавана или стената? - Поставяте и забравяте.Приложение #3: Външна декорация


Какво виждате мрежата, може да се използва не само за оградата.

Нужно е само въображение.Монтаж на декоративната мрежа


Монтажа на мрежата е изключително лесен. Ако вече имате поставени оградни пана, просто трябва да захванете на няколко места(по преценка) мрежата към оградните пана с тел или "свински опашки". В случай, че имате поставена обикновенна плетена мрежа, нашата мрежа може да бъде поставена върху старата ви мрежа или просто да махнете старата мрежа и да използвате само нашата мрежа самостоятелно.


Нужно ли да имате оградни пана за да монтирате декоративна мрежа?

Не е задължително, но ако поставите оградни пана и върху тях монтирате оградната мрежа, тогава ще постигнете много по-голяма здравина.


В случай, че не желаете да поставяте оградни пана, а само декоративна мрежа, но живеете в район със силен вятър, тогава препоръчваме да опънете стоманена тел хоризонтално по вашите колове и да захванете мрежата към тях. По този начин ще предадете допълнителна стабилност и опора на декоративнта мрежа при силен вятър/снеговалеж.


От къде може да закупите?

Оградни пана, колове, врати, портали и декоративна мрежа ще намерите в нашият онлайн магазин

Може да поръчате и по телефона: +359 87 6357 111 / +359 87 6655 885


За поръчки до 5 топа мрежа доставяме с Еконт, като нашите клиенти използват 30% отстъпка от стандартните тарифи на Еконт. За по-големи поръчки доставяме, чрез метода на групаж за да можем да ви предложим приемлива цена за транспорт. Преди завършване на поръчката ще получите точната цена за доставка.

Мрежата се изпраща от складовете ни в гр.Свиленград и с.Кирково(6884). Мрежата може да се закупи и от склада, при предварителна уговорка.

Toptory.com

Toptory.shop

+359 87 6357 111 +359 87 6655 885 Toptory.com@gmail.combottom of page